El futbol sala formatiu obté dues victòries i dues derrotes

El futbol sala formatiu obté dues victòries i dues derrotes

Gran partit del B, que venç per 6-3 El juvenil descansava i el cadet va guanyar, mentre que l'infantil i l'aleví van sumar una derrota cadascun

Barça B: FC Barcelona 6 – Hèrcules San Vicente 3

Gran partit el viscut a la Ciutat Esportiva, on els homes de l’Andreu Plaza van fer un gran matx i van vèncer clarament els alacantins. La clau del triomf va ser la sortida al camp amb una gran pressió i l’encert de cara al gol. Ja a la mitja part, els blaugranes guanyaven per 3-0 sense donar gaires opcions al rival.

La segona part, però, va ser un xic diferent. Els visitants van sortir sense por, van desplegar un joc més brillant i van gaudir de bones oportunitats. Però va ser una altra vegada el Barça el que va marcar mitjançant Raül, que va fer el 4-0. Cinc minuts més tard van reduir diferències, i llavors va ser quan els alacantins van decidir jugar amb porter-jugador. En una mica més de dos minuts els blaugranes van fer dos gols més que deixaven el partit sentenciat. Tot i això, l’Hèrcules San Vicente va retallar el marcador i el va deixar en el 6-3 definitiu.

Cadet: FC Barcelona 5 – Acció Sant Martí 0

L’equip cadet culer va guanyar sense problemes però sense fer un gran partit. El matx va ser dominat de principi a fi i a la mitja part ja guanyaven per 2-0. La segona meitat va ser molt semblant a la primera i encara van sumar tres gols més al compte anotador. Luis va fer quatre dels cinc gols culers, i amb aquesta victòria, sumada a la resta de resultats, els cadets només en necessiten una més per conquerir el títol de Lliga.

Infantil: FC Barcelona 4 – Futsal Mataró CE 6

Partit estrany el que es va disputar a la Ciutat Esportiva. Els blaugranes van començar molt forts el partit i es van avançar per un 3-0 que semblava encarrilar-lo. Però abans de la finalització del primer període els mataronins van escurçar la diferència i van marcar dos gols. A la represa els culers van fer el 4-2, i semblava que el partit tornaria a ser dominat una altra vegada pels locals. Però la relaxació va fer que els del Maresme fessin quatre gols per capgirar el marcador i emportar-se la victòria final.

Aleví: Natació Sabadell 3 – FC Barcelona 1

Els més petits del futbol sala formatiu blaugrana van jugar el pitjor partit de la temporada i van perdre per 3-1 davant dels sabadellencs. Els locals es van avançar al marcador però Víctor va empatar a un quan quedava menys d’un minut per acabar la primera part. Quan només quedaven tres minuts per acabar, els vallesans, en un ràpid contraatac, van avançar-se en el marcador. Els culers van mirar de buscar l’empat a dos, però, en lloc d’això, van rebre un altre gol que va deixar el resultat definitiu en 3-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut