Dues golejades per emmarcar i derrota del B

Els equips de futbol sala formatiu blaugrana continuen creixent i sumen quatre victòries de les cinc possibles

Llevant UD-DM 4 – FC Barcelona 3

El futbol sala és un esport en què cada segon compta. El filial culer va poder comprovar-ho a la visita del camp del Llevant. Els locals van arribar a l’últim minut amb un avantatge de 3-1, però dos gols de manera gairebé consecutiva de Pol Pacheco van permetre que els d’Andreu Plaza empatessin el partit. I quan semblava que el matx acabaria amb l’empat a tres, Ximo va fer el gol local de la victòria definitiva a sis segons del final.

El partit va començar amb un clar domini local i prova d’això és el 3-0 amb què es van avançar al marcador. Tot i això, Mármol va retallar les diferències abans de marxar als vestidors. A la represa, els blaugranes van sortir amb la intenció de reduir la distància al marcador però no van poder fer-ho fins al minut final.

CFS Manent Santa Coloma 1 – FC Barcelona 8

El dissabte 18 de gener el Juvenil visitava la pista del Manent Santa Coloma. Els blaugranes van sortir amb la intenció de vèncer perquè, en el cas de guanyar el partit, augmentaria l’avantatge respecte al segon classificat. Des de l’inici del partit es va veure clara aquesta mentalitat i després de sis minuts el marcador reflectia un 0-3. Abans de marxar al descans l’equip va marcar dos gols més i va deixar el parcial en 0-5. Els locals van poder fer el gol de l’honor en un llançament de falta directa. Després del gol encaixat, els blaugranes van aconseguir tres gols més, amb la qual cosa el marcador final va ser d'un 1-8 que demostra la superioritat blaugrana.

FC Barcelona 12 – Club Sala 5 Martorell 1

El partit va començar amb el Martorell defensant molt enrere, i els blaugranes estaven a camp contrari gairebé tots els minuts. Mitjançant l’equador de la primera part, els blaugranes van poder obrir el marcador. Abans d’arribar a la mitja part, l’equip va aconseguir cinc gols més i el parcial era de 6-0. El partit va seguir dominat pels culers i, fruit d’això, la diferència es va ampliar fins a l’11-0. En una jugada aïllada, els visitants van aconseguir el seu únic gol i el partit va acabar amb un contundent 12-1.

FC Barcelona 11 – Natació Sabadell 1

El cadet blaugrana va afrontar un partit davant el sisè classificat del campionat. Va costar fer el primer gol, però un cop anotat els joves blaugranes van deixar el matx sentenciat en marxar al vestidor amb un clar 6-0. A la tornada dels vestidors, els visitants van sortir des de l’inici amb porter-jugador i van reduir les diferències marcant un gol. Tot i així, la bona feina dels culers va permetre que el Barça tornés a marcar per deixar el resultat final en un clar 11-1.

Acció Sant Martí 1 – FC Barcelona 4

L’aleví del FC Barcelona s’emporta els tres punts contra un rival en clara ascensió. En els primers minuts es va veure que els blaugranes volien resoldre el partit per la via ràpida i en una bona jugada es posava el 0 a 1 al marcador. Tot i això, en un error en la construcció del joc, l’Acció va poder igualar el partit. Després del gol local, el Barça va aconseguir controlar el partit i va finalitzar la mitja part amb 1-3. A la represa, l’Acció Sant Martí va intensificar la seva pressió per intentar remuntar el partit. Això va fer que es veiés una segona part més igualada i amb moltes més imprecisions dels barcelonistes. En una jugada assajada, Adrià va posar el definitiu 1 a 4.