Cap de setmana ple d'èxits

Guanyen tots els equips del futbol sala formatiu El B aconsegueix una gran victòria i recupera la quarta plaça

FC Barcelona 9 – O’Parrulo 3

El partit va durar poc. Els jugadors de l’Andreu Plaza van fer cinc gols en tan sols sis minuts de joc i van deixar el partit vist per a sentència. El matx va començar amb el Barça passant per damunt dels gallecs des del primer segon i els gols de Fran Conde, Mármol, Esteban i el doblet de l’Adrian Ortego no van donar cap opció a l’O’Parrulo. Després d’aquest inici tan espectacular els visitants van fer un gol a la primera part. Però tot seguit, i sense esperar que les coses es calmessin, Ferran Plana va fer el sisè per al Barça. La primera part va continuar amb aquesta tònica i no va parar fins a arribar a la mitja part amb un resultat de 8-3 favorable als locals.

La segona part no va tenir història. El partit va començar d’una manera semblant i Pol Pacheco va fer el 9-3 amb què acabaria el partit. Els minuts que quedaven de partit van ser de control absolut dels blaugranes i els jugadors no van inquietar gens la porteria dels d’Andreu Plaza. Aquesta victòria permet recuperar la quarta plaça a la classificació mercès a la derrota del Brihuega.

AE Les Corts UBAE 0 – FC Barcelona 3

La primera part del partit jugat pel juvenil blaugrana a la pista de Les Corts UBAE va ser totalment igualada i amb els dos equips sense prendre gaire riscos, ni en atac ni en defensa, cosa que es va traduir en l’empat a zero després dels primers vint minuts. El Barça controlava el matx i els locals només sortien a la contra.

La segona part es va resoldre de manera ben diferent. Els culers van agafar totalment la iniciativa i van assumir més riscos per tal de poder foradar la xarxa rival. Resultat d’aquest domini va ser el primer gol quan quedaven 11 minuts per acabar. El domini blaugrana va seguir igual i en una jugada embolicada van fer el 0-2. Els locals van haver de sortir amb porter-jugador per retallar diferències i el Barça ho va aprofitar per fer el 0-3 a falta de dos minuts per a la finalització del partit.

FC Barcelona 3 – Marfil Santa Coloma 2

Com sempre passa en aquests casos, un matx entre el Barça i els colomencs suposa un grau d’intensitat i d’emocions superior a l’habitual. I el partit del cap de setmana no va decebre en aquest sentit. Va ser força igualat a pesar que els blaugranes van fer el primer gol al minut dos, però la falta d’encert i el bon joc rival va fer que els visitants empatessin a 1 a la mitja part. A la tornada dels vestidors els culers van sortir molt forts i aviat van fer dos gols per deixar el marcador en 3-1. Els de Santa Coloma no van defallir i van aconseguir retallar distàncies. Més tard van sortir amb el porter-jugador però no van poder aconseguir l’empat i el marcador es va quedar en el definitiu 3-2.

CN Caldes FS 1 – FC Barcelona 8

El partit es va decidir ben aviat, quan els blaugranes ja guanyaven per 0-2 al segon minut de joc. El domini va continuar i va produir que l’avantatge s’ampliés amb dos gols més a l’equador de la primera part. Tot i així, els locals van pressionar una mica més, la qual cosa els va permetre reduir diferències abans d’arribar a la mitja part. A la represa, els nois de Martí Graells van sortir amb ganes de matar el partit al més aviat possible i resultat d’això van ser els quatre gols que van marcar, que van deixar l’1-8 final.