Bon cap de setmana del planter del futbol sala blaugrana

El futbol sala culer va sumar tres victòries, un empat i una derrota a la jornada del cap de setmana passat

En el duel de filials de la Segona Divisió de l’LNFS, el Barça Alusport B va treure un meritori empat a 6 davant d’ElPozo Múrcia, en un partit trepidant que va poder guanyar qualsevol dels dos equips. Els blaugranes es van avançar d’un a falta de quatre minuts mitjançant Ferran, però els murcians van ser capaços d’empatar a dos minuts del final. El filial del Club es manté quart a la classificació general.

Per la seva banda, el Juvenil va guanyar el FC Cet 10 per un clar 0-4 i manté el liderat a la classificació de la Lliga nacional. El cadet va fer valer la seva qualitat i va poder vèncer l’AE Les Corts UBAE per un marcador de 5-2. Els blaugranes es van avançar per 3-0 als primers 20 minuts, però a la represa el rival va retallar distàncies i es va situar només a un gol. La millor qualitat culer va deixar el marcador en el 5-2 definitiu. Aquests en mantenen al capdavant de la taula.

L’Infantil va veure com el partit davant el CE Jesus Maria es resolia només per un gol. El resultat final de 4-3 és una mostra de l’enorme igualtat que hi va haver entre els dos conjunts. Tot i així, els blaugranes segueixen liderant la classificació. L’única derrota del cap de setmana va ser la de l’Aleví, que va perdre per un ajustat 4-3 a casa del Maristes Sants-Les Corts. Els blaugranes se situen tercers de la classificació de la seva categoria.