L’equip Juvenil del FC Barcelona guanya l’UD Las Rozas Boadilla als quarts de la Copa d’Espanya

L’equip Juvenil del FC Barcelona guanya l’UD Las Rozas Boadilla als quarts de la Copa d’Espanya

El cadet guanya per 2-9 i segueix segon a la Lliga L’Infantil, a semifinals de la Copa Catalunya L’Aleví goleja l’Acció Sant Martí a domicili (0-8)

El futsal formatiu del FC Barcelona Alusport ja té dos equips classificats per a les semifinals de la Copa d’Espanya i la Copa Catalunya. El Juvenil va superar l’UD Las Rozas Boadilla (6-5), mentre que els segons, l’equip Infantil, es van ficar a les semifinals després de superar als penals el Futsal Mataró.

Més victòries

Dues victòries més aquest passat cap de setmana al futsal formatiu del FC Barcelona. Dues golejades, en aquest cas. Es tracta del 2-9 del Cadet blaugrana, que segueix segon classificat de la Divisió d’Honor de l'FCF, i, en segon lloc, del triomf dels més petits, els Alevins, que van superar a domicili (0-8) l’Acció Sant Martí.

Propers partits

Proper partit: Segona Divisió LNFS: FC Barcelona Alusport B – Hospitalet Bellsport / Amistós, 9/5, Pavelló Municpal de Martorell, 21.30 hores

Juvenil, Nacional Sala RFEF: Sala 5 Martorell - FC Barcelona / Dissabte, 11/5, Pavelló Muncipal de Martorell. 19.45 hores.

Cadet, Divisió d’Honor FCF: FC Canet FC Barcelona / Dijous, 9/5, Pavelló Municipal Esports Canet. 19.00 hores

Infantil, Divisió d’Honor FCF: FC Barcelona – FS CET10 / Dissabte, 11/5, Pavelló Ciutat Esportiva. 13.00 hores

Aleví, 1/4 Copa Catalunya: Marfil Santa Coloma – FC Barcelona / Dimarts, 7/5, Pavelló Municipal Nou de Santa Coloma. 19.30 hores

Aleví, Divisió d’Honor FCF: Maristes Sants Les Corts – FC Barcelona / Dissabte, 11/5, Pavelló de L’illa. 10.45 hores

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut