L’equip Juvenil del FC Barcelona es proclama campió de Lliga a falta de cinc jornades

L’equip Juvenil del FC Barcelona es proclama campió de Lliga a falta de cinc jornades

El B segueix remuntant posicions a la Lliga després de vèncer 3-5 l’Uruguay Tenerife Cadet, Infantil i Aleví també sumen victòries en els seu partits El proper partit del segon equip serà a la pista de l’UMA Antequera

El futsal formatiu del FC Barcelona Alusport ja té el seu primer campió. Es tracta de l’equip Juvenil que entrena José Fernández, que, a manca de cinc jornades per acabar la Lliga, van superar l’Escola Pia de Sabadell per un clar 1-5.

Amb aquesta victòria els nois de Jose Fernàndez, Martí Graells i Xavi Riera van aconseguir el títol de Lliga, que els donarà dret a jugar la Copa d’Espanya Juvenil durant el mes de maig.

Més victòries

Tres victòries més aquest cap de setmana al futsal formatiu del FC Barcelona. La més important, el 0-7 de l’Aleví a la pista de l’Escola Pia de Sabadell. Els més menuts del futsal formatiu blaugrana són primers a la Lliga i jugaran el seu proper partit contra el Marfil Santa Coloma.

El Cadet i l’Infantil també van aconseguir victòries. Els primers, per 4-0 davant el CFS La Union, continuen segons; i els segons, l’Infantil, contra el CFS Union, equip que va superar per un clar 9-3, continua líder. El proper partit de l’Infantil serà a la pista de l’AE Les Corts UBAE.

Proper partit: Segona Divisió LNFS: UMA Antequera - FC Barcelona Alusport B / Dissabte, 20/4, Pavelló Fernando Argüelles, 17.00 hores

Juvenil, Nacional Sala RFEF: FC Barcelona – Marfil Santa Coloma / Diumenge, 20/4, Pavelló Ciutat Esportiva. 13.30 hores.

Cadet, Divisió d’Honor FCF: FS Canet FC Barcelona / Ajornat

Infantil, Divisió d’Honor FCF: AE Les Corts UBAE FC Barcelona / Dissabte, 20/4, Pavelló de l’Illa. 14.00 hores

Aleví, Divisió d’Honor FCF: FC Barcelona Marfil Santa Coloma / Dissabte 20/4, Pavelló Ciutat Esportiva. 14.00 hores

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut