L'escola de futbol sala del FC Barcelona, gran guanyadora de la World Futsal Cup

La victòria en categoria infantil i juvenil, juntament amb el subcampionat aconseguit a la cadet, els va permetre pujar al podi més vegades que ningú Només el triomf de Deporcoslada en cadets va fer que no aconseguissin el ple absolut

El futbol sala formatiu del FC Barcelona segueix gaudint d'un gran nivell. Així ho van demostrar el 28, 29 i 30 de desembre a Toledo, amb la presència de les millors escoles de futbol sala a nivell internacional.

Els tres equips blaugranes, finalistes

En categoria infantil, Ciutat d'Alcorcón no va aguantar ni un minut. Només començar, en els primers seixanta segons, el FC Barcelona marcava i s'encaminava cap a la victòria. Després del temps reglamentari es proclamava campió de la World Futsal Cup amb un marcador inapel·lable: 6-0.

Per la seva banda, la categoria cadet va estar molt més disputada, ja que Deporcoslada s'avançava als quatre minuts, el FC Barcelona empatava dos minuts després i, només deu més tard, el conjunt madrileny obria un buit inabastable, amb dos gols seguits de Quique , després d'aprofitar un doble penal a favor. El resultat final, 1-4, impossibilitava el ple absolut de triomfs del FC Barcelona.

Finalment, en categoria juvenil, el FC Barcelona tornava a imposar sense sobresalts. Quatre gols, a la primera meitat, i tres més en la segona, amb gol inclòs del porter Feixas, que es convertia en el millor porter de la World Futsal Cup

Guardons individuals blaugranes

Màxim golejador categoria infantil: Juan José Caro (FC Barcelona)

MVP de la WORLD Futsal CUP en categoria infantil: Andreas Eigenbauer (FC Barcelona)

Màxim golejador categoria juvenil: Esteban Cejudo (FC Barcelona)

Millor porter categoria juvenil: Miguel Feixas (FC Barcelona)