El futsal formatiu blaugrana ho guanya tot aquest cap de setmana

El futsal formatiu blaugrana ho guanya tot aquest cap de setmana

La major golejada, el 0-13 de l’Aleví a la pista dels Maristes Sants Les Corts El Cadet i l’Aleví, a més, ja són a semifinals de la Copa Catalunya El segon equip va jugar un amistós contra l’Hospitalet Bellsport (5-3)

Ple de victòries dels equips del futsal formatiu blaugrana. Aquest cap de setmana passat tots els equips de la base van sumar triomfs. Els més destacats, les classificacions per a semifinals de la Copa Catalunya del Cadet i de l’Aleví i la golejada d’aquest darrer equip en el partit de Lliga jugat abans de la Copa a la pista del Maristes Sants Les Corts (0-13).

A semifinals patint una mica

Les classificacions de l’equip Cadet i Aleví no van estar exemptes de patiment. El primer va patir de valent, ja que va acabar el matx amb un inquietant 6-6 que els duria a la loteria dels penals. Allà, però, el Barça es va mostrar més encertat que el S. Joan de Vilassar i es va imposar per la mínima (2-3). El Cadet, a més, també va jugar dos partits de la Divisió d’Honor, a la pista del Canet (2-8) i a casa contra l’FS CET 10 (5-2). El Cadet segueix segon a la classificació i jugarà el proper matx diumenge vinent a la pista del Natació Sabadell.

Pel que fa a l’Aleví, va golejar sense contemplacions a la pista del Maristes Sant Les Corts (0-13) i també es va classificar per a les semifinals de la Copa Catalunya després de superar per 2 gols a 4 el Marfil Santa Coloma.

Juvenil i Infantil també guanyen

El Juvenil, que ja és campió, es va imposar a la pista del Sala 5 Martorell per un clar 2-9 i jugarà dissabte vinent a la Ciutat Esportiva davant l’FS CET 10. Pel que fa a l’Infantil, va golejar 9-0 l’FS CET 10, i malgrat que també és ja campió, tornarà a jugar avui mateix a les 20.15 hores contra l’FS Manresa un partit endarrerit.

Els propers partits

Segona Divisió LNFS: PB Segorbe - FC Barcelona Alusport B / Amistós, 18/5, Pavelló Municpal Segorbe, 18.00 hores

Juvenil, Nacional Sala RFEF: FC Barcelona – FS CET 10 / Dissabte, 18/5, Pavelló Ciutat Esportiva. 18.00 hores.

Cadet, Divisió d’Honor FCF: Natació Sabadell FC Barcelona / Diumenge, 19/5, Pavelló Naus. 11.30 hores

Infantil, Divisió d’Honor FCF: Gimnàstic Tarragona - FC Barcelona / Dissabte, 18/5, Pavelló Gimnàstic Tarragona. 15.30 hores

 

Aleví, Divisió d’Honor FCF: FC Barcelona – CE Futsal Mataró / Dissabte, 18/5, Pavelló Ciutat Esportiva. 16.00 hores

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut