fcb.portal.reset.password

El cadet va ser un dels equips del futsal formatiu blaugrana que va golejar aquest cap de setmana / FOTO: Germán Parga - FCB

Quatre triomfs i una derrota - en aquest cas del FC Barcelona Alusport B a la pista del Cartagena -. L’equip d’Andreu Plaza baixa a la setena plaça, després de moltes setmanes assentat com a cinquè de la Divisió de Plata del futsal estatal. El proper compromís del filial serà un interesantíssim matx davant d’un altre filial, El Pozo Ciudad de Murcia.

Pel que  fa a la resta d’equips del Futsal formatiu del Barça, ple de victòries i, a més, contundents. El Juvenil –que lidera la taula- va guanyar amb solvència (1-5) a la pista del CE Jesús i Maria; el Cadet va superar amb un clar i contundent 13-1 el CE Futsal Mataró i es manté segon; l’Infantil, també va resoldre per golejada el seu matx per 17-0 davant del CFS Esparraguera i ja és líder i, finalment, l’Aleví va superar també per un clar 0-13 el CES Bosco Rocafort i continua líder de la seva Lliga.

Segona Divisió LNFS: Futsal Cartagena, 4 - FCB Alusport B, 3

Classificació: 7è

Proper partit: FCB Alusport B – El Pozo Ciudad de Murcia (Dissabte, 17 novembre,  16.00 hores, Pavelló Ciutat Esportiva Joan Gamper)

Juvenil, Nacional Sala RFEF: CE Jesús Maria, 1 - FC Barcelona, 5

Classificació: 1r

Proper partit: FC Barcelona – Gimnàstic Tarragona (Diumenge, 18 novembre, 12.00 hores, Pavelló Ciutat Esportiva Joan Gamper)

Cadet, Divisió d’Honor FCF: FC Barcelona, 13 – CE Futsal Mataró, 1

Classificació: 2n

Proper partit: Olímpic Floresta - FC Barcelona (Dissabte, 17 novembre, 13.15 hores, Pavelló La Floresta)

Infantil, Divisió d’Honor FCF: FC Barcelona, 17 – CFS Esparraguera, 0

Classificació: 1r

Proper partit: CE Sant Julià - FC Barcelona (Dissabte, 17 novembre, 12.00 hores, Centre Esportiu Sant Julià de Loria)

Aleví, Divisió d’Honor FCF: CES Bosco Rocafort, 0 - FC Barcelona, 13  

Classificació: 1r

Proper partit: FC Barcelona – Acció Sant Martí (Dissabte, 17 novembre, 14.15 hores, Pavelló Ciutat Esportiva Joan Gamper)

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();