fcb.portal.reset.password

Chema, porter del FC Barcelona Alusport B / FOTO: Arxiu - FCB

Quatre triomfs i només un empat- en aquest cas del FC Barcelona Alusport B a la pista del Montesinos FS Jumilla-. L’equip d’Andreu Plaza es manté en una còmoda cinquena plaça de la Divisió de Plata. El proper compromís del filial serà un interesantíssim matx davant un exconjunt de la Divisió d’Honor, el Carnicer Torrejón, que aquesta temporada ha hagut de renunciar a ser entre els més grans per problemes econòmics.

Pel que  fa a la resta d’equips del Futsal formatiu del Barça, ple de victòries i, a més, contundents. El Juvenil –que lidera la taula- va guanyar amb solvència (7-2) l’AE Les Corts UBAE; el Cadet va superar amb un clar i contundent 0-9 el Sala 5 Martorell i es manté segon; l’Infantil, també va resoldre el seu matx per 0-7 davant l’AE Martorell i també continua segon i, finalment, l’Aleví va superar també per un clar 9-0 el Roger’s Atlètic Català i continua líder de la seva Lliga.

Segona Divisió LNFS: Montesinos FS Jumilla, 3 - FCB Alusport B, 3

Classificació: 5è

Proper partit: FCB Alusport B – Carnicer Torrejón (Dissabte, 3 novembre,  16.00 hores, Pavelló Ciutat Esportiva Joan Gamper)

Juvenil, Nacional Sala RFEF: FC Barcelona, 7 – AE Les Corts UBAE, 2

Classificació: 1r

Proper partit: CE Jesús Maria - FC Barcelona (Dissabte, 10 novembre, 17.30 hores, Polideportivo Jesús María)

Cadet, Divisió d’Honor FCF: Sala 5 Martorell, 0 - FC Barcelona, 9

Classificació: 2n

Proper partit: FC Barcelona – CE Futsal Mataró (Dissabte, 10 novembre, 12.00 hores, Pavelló Ciutat Esportiva Joan Gamper)

Infantil, Divisió d’Honor FCF: AE Martorell, 0  - FC Barcelona, 7

Classificació: 2n

Proper partit: FC Barcelona – CFS Esparraguera (Dissabte, 10 novembre, 10.00 hores, Pavelló Ciutat Esportiva Joan Gamper)

Aleví, Divisió d’Honor FCF: FC Barcelona, 9 – Roger’s Atlètic Català, 0  

Classificació: 1r

Proper partit: CES Bosco Rocafort - FC Barcelona (Dissabte, 10 novembre, 11.15 hores, Pavelló Municipal El Raval)

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();