fcb.portal.reset.password

Imatge del triomf del FC Barcelona Alusport Sub15 aquest cap de setmana a Birmingham (Foto: FCB)

Aquest passat cap de setmana, el futbol sala base del Barça va triomfar a Anglaterra. La Premier League va convidar al prestigiós torneig de Birmingham l'equip blaugrana, així com també l'Inter Movistar madrileny. En aquest mateix torneig U15 Futsal Finals 2012, també hi van participar els campions d'Anglaterra, del Sud, del Nord i del Centre del país.

Resultats de tots els partits jugats:

1r partit: West Bromwhich Albion 5 - 2 FCB Alusport
Golejadors: Adri Martínez i Jaume Galimany

2n partit: FCB Alusport 5 - 4 Fulham
Golejadors: Alex Llamas (3), Alex Aguilar (2)

3r partit: Everton 2 - 6 FCB Alusport
Golejadors: Adri Martínez (2), Alex Aguilar, Edu Lobera, Alex Llamas i Jaume Galimany

4t partit: FCB Alusport 3 - 2 Inter Movistar
Golejadors: Alex Aguilar (2) i Jaume Galimany

Malgrat perdre el primer partit, l'equip es va proclamar campió del torneig i les sensacions deixades van ser les d'un equip que es va saber superar a si mateix per contrarestar la més que evident diferència física i d'aclimatació. Fent un grandíssim esforç de solidaritat amb els més petits i mostrant un nivell de competició impropi d'aquesta edat, tant en domini del tempo del matx, així com de les situacions del joc.

Heroïcitat

L'alegria per guanyar aquest torneig ha estat doble, ja que si el fet de guanyar un torneig internacional d'aquest magnitud ja suposa una gran emoció, fer-ho en una més que patent inferioritat i remuntant una situació adversa, provoca que la la fita es converteixi en tota una heroïcitat.

Una experiència única

Els joves jugadors blaugranes van poder gaudir d'una gran experiència en un torneig organitzat amb passió i una gran coordinació. Sempre tenint a la seva disposició gent i mitjans per fer-los l'estada ben agradable.
La dimensió del torneig es va fer palesa amb l'amplia cobertura de mitjans informatius que van enregistrar tots els partits i després d'aquests sempre cobrien el post partit amb entrevistes incloses.

El FC Barcelona Alusport vol agrair des d'aquestes línies el tracte dispensat per la Premier League al llarg de la seva estada a Anglaterra.

Tornar a dalt