Manzanares FS – Barça Lassa B (2-2): Empat cruel

Manzanares FS – Barça Lassa B (2-2): Empat cruel

Els blaugranes donen la volta al partit però reben un gol en el darrer instant que els impedeix emportar-se tres punts

El Barça Lassa B iniciava la temporada visitant la sempre complicada pista del Manzanares. Els de Xavi Closas han executat el guió de partit de manera excel·lent però un gol local a segons de la fi del partit, no els hi ha permès obtenir el primer triomf de la temporada

Sense sort

Xavi Closas disposava de Sahuquillo, Daniel, Sancho, Nil i Juan José Caro com equip inicial. La igualtat inicial es trencava en el minut 11 quan el local Blecua obria el marcador. Els blaugranes tancaven a Manzanares i Sahuquillo feia la feina sota pals, però el resultat no es movia i s’arribava al descans amb l’avantatge mínima local.

Lluch, Nil, Daniel, Khalid i Juanfran representaven als blaugranes a l’inici del segon temps, un segon temps on, en el minut 4, Juan Fran aconseguia empatar desprès d’una jugada del seu company Khalid.

Manxecs i catalans cercaven el gol i fruit de la pressió blaugrana sobre la porteria del Manzanares la recompensa arribava en el minut 29 amb un gol de Pau Recasens. Desprès d’aquest gol, els de Closas es mantenien ben posicionats a la pista i aguantaven l’atac local i continuaven creant ocasions.

Manzanares posava el porter jugador a la pista i a segons del final, el local Salcedo marcava l’empat definitiu a dos gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut