Barça Lassa B – Rivas Futsal (2-3): Derrota en el primer partit a casa

Barça Lassa B – Rivas Futsal (2-3): Derrota en el primer partit a casa

Els joves blaugranes no poden superar un experimentat Rivas Futsal

Els blaugranes debutaven a casa, a l’actual temporada, en la 2ª División de la LNFS. Els de Closas venien d’un injust empat a la jornada inaugural i els joves blaugranes han dominat gran part del partit però en els darrers minuts, el Rivas ha remuntat un partit molt intens per ambdós equips

Fermesa blaugrana

Els blaugranes iniciaven el partit amb Sahuquillo, Daniel, Caro, Nil i Sancho, que intentaven aturar el frenètic ritme que el Rivas posava en el primer instants del partit. Poc a poc els de Xavi Closas s’assentaven sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i començaven a posar en perill la porteria defensada per Fernández. El Barça Lassa B tenia el control de la pilota i el rival ja no s’acostava amb facilitat a la porteria. El domini era blaugrana i només faltava el gol. Gol que va aconseguir el blaugrana Caro, en el minut 11, amb un potent xut des de fóra de l’àrea.

Rivas Futsal, tornava a buscar la porteria blaugrana, però la fermesa defensiva blaugrana impedia que retallessin diferències, tot i que els visitants estavellaven la pilota en el travesser blaugrana, a tres minuts per a la fi de la primera part, i Sahuquillo havia de tornar a treure pilotes complicades, però en una contra perfecta amb joc al primer toc, el blaugrana Daniel establia el 2 a 0 en el minut 19. Tot apuntava que el descans arribaria amb aquest resultat però en una jugada d’estratègia, el visitant Samu reduïa distàncies a 40 segons del descans (2-1).

Marcador capgirat

El Barça Lassa B posava en joc a Lluch, Nil, Pérez, Povill i Juan Fran a l’inici dels segons 20 minuts de joc. El  partit era d’un alt ritme de joc, on els blaugranes marcaven la pauta amb la possessió de la pilota davant un Rivas que també posava pressió a la porteria blaugrana.

La intensitat era màxima i el partit restava obert. El Rivas assolia l’empat, a 10 minuts per a la fi del partit, tornant a marcar Samu de nou. A partir del gol, qualsevol resultat podia ser possible. En el pavelló de futbol sala de la Ciutat Esportiva Joan Gamper es veien dos equips que buscaven el triomf.

A tres minuts del final, Daniel avançava a Rivas (2-3) i els blaugranes continuaven cercant el camí de la porteria visitant. A poc més de dos minuts per a la fi, Xavi Closas disposava del porter-jugador i tot i les oportunitats no van poder empatar el partit

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Rivas Futsal

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut