Barça Lassa B – Noia Portus Apostoli (6-3): Remuntada i triomf

El segon equip recupera un 1 a 3 i s’emporta els tres punts

Els blaugranes cercaven sumar punts per reflexar a la classificació, el nivell de joc que havien demostrat. A diferència d'altres partits, el segon equip va capgirar el resultat i es va emportar tres punts molt importants

Un minut fatídic

Mantenint l’estil de control de pilota, els joves de Xavi Closas iniciaven el partit amb la possessió i treballant des de darrera per superar la pressió alta dels gallecs. En el minut 6, desprès d’una bona jugada d’equip, el blaugrana Juan Fran obria el marcador.

Closas feia debutar al juvenil David Peña i en el minut 9, que va tenir el segon gol a les seves botes i només la bona actuació del porter del Noia ho va evitar. El Barça Lassa B tenia el partit sota control i les oportunitats eren seves.

En el minut 13 Povill va estar prop de marcar però l’esport de vegades no fa justícia als mèrits i el Noia aconseguia l’empat (min 14), desprès d’una jugada enrevessada, que finalitzava amb un gol en pròpia porta blaugrana. La sort no acompanyava i el visitant Marci, aconseguia el 1 a 2, a dos minuts del descans i en el mateix minut, Chris establia el 1 a 3 amb un xut des de fora de l’àrea per arribar al descans amb avantatge gallega.

Creure per guanyar

Els blaugranes sortien decidits a imposar un ritme alt i ja en el primer minut tenien una clara ocasió de gol. Amb aquest esperit i en el minut 4 del segon temps, Daniel reduïa distàncies (2-3) i restaven 16 minuts apassionants.

El Barça Lassa B tancava al Noia en el seu camp i amb aquesta pressió, en el minut 8, Nil Closas empatava a 3 el partit i la remuntada es feia efectiva amb un gol de Juan José Caro (4-3) a 10 minuts del final.

Lluny d’especular els blaugranes continuaven amb la pressió i intentant construir el joc des de darrera. El Noia intentava pujar línies i a poc més de tres minuts per a la fi del partit utilitzava l’atac de 5. Tot i que els gallecs van disposar d’opcions per marcar amb el porter – jugador, va ser Juan Jose Caro, de nou, amb un acció pròpia del pivot, que va establir el 5 a 3 i Nil Closas, a un minut del final, establia el definitiu 6 a 3.

Aquí podeu consultar la fitxa del Barça Lassa B – Noia Portus Apostoli (6-3)