Barça Lassa B – Gran Canaria FS (3-1): Cinc partits consecutius invictes

Barça Lassa B – Gran Canaria FS (3-1): Cinc partits consecutius invictes

Els blaugranes sumen tres punts en un triomf de treball i fermesa defensiva

La bona línia de resultats dels darrers partits ha tingut confirmació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els joves entrenats per Xavi Closas han hagut de treballar molts minuts davant l’atac de cinc visitant, però el saber estar defensiu i la concentració, els hi ha permès obtenir un nou triomf.

Consistència blaugrana

Tot i que ens els primers minuts, la pressió alta del Gran Canaria dificultava la sortida de pilota dels de Closas, el Barça Lassa B va tenir la primera oportunitat, en els peus de Juan José Caro, que el porter visitant va encertar a rebutjar en el minut 4 del partit. Poc a poc els blaugranes van anar guanyant terreny i una combinació entre Juan José i Khalid acabava amb gol del darrer, en el minut 6.

El Barça anava pel partit i en el minut 8, una passada de Pau Recasens habilitava a Roberto per fer el 2 a 0. A cada minut que passava els locals es feien amb el control del partit. Domini, possessió i ocasions eren blaugranes i en el minut 13, els canaris, optaven pel porter-jugador i van aconseguir un penal, en el minut 14, i Cachón va posar el 2 a 1 en el marcador.

En els darrers minuts del primer temps, el partit es va tornar més intents i catalans i canaris, que mantenien l’atac de cinc, buscaven la porteria rival i el resultat no es va moure al descans, malgrat el blaugrana Daniel, enviava una pilota al pal, en el darrer segon del primer temps.

Fermesa i concentració

A la represa, els blaugranes van tornar a tancar el Gran Canaria FS  a la seva pista. Els visitants no van sortir amb atac de cinc, i el segon equip blaugrana posava pressió sobre la porteria del rival. Per corregir això, Suso Méndez, entrenador visitant va tornar a l’atac amb superioritat en el minut 25.

Els barcelonistes tenien la iniciativa en el joc, i en el minut 29, Khalid enviava la pilota al pal, quan la grada de la Ciutat Esportiva ja cantava el tercer gol blaugrana i dos minuts més tard, Pau Recasens rebia la ‘passada de la mort’ de Nil Closas, però l’onze blaugrana no encertava a situar la pilota entre els tres pals.

A manca de cinc minuts, Lluch treia ràpid de porteria i donava la pilota a Nil Closas, que des de el seu propi camp, observava la porteria visitant buida, fruit del canvi de l’atac de cinc, i establia el 3 a 1. Un minut més tard, el propi Lluch veia la porteria visitant buida i el seu xut marxava, per centímetres.

A 36 segons per a la fi, la sisena falta visitant va suposar el llançament del blaugrana Daniel que va aturar Abraham, porter visitant i sense més el triomf es va quedar a Sant Joan Despí

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Gran Canaria FS (3-1)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut