Prone Lugo – Barça Lassa B (1-5): Triomf per seguir a la part alta

El segon equip suma tres punts importants a domicili, per seguir lluitant pels llocs capdavanters de la classificació

Els joves blaugranes jugaven a Lugo un partit on els dos equips cercaven els punts. Els joves de Xavi Closas per seguir batallant pels llocs de dalt de la taula i els locals per sortir de la zona de descens. Els blaugranes han fet servir el seu talent i la seva feina per emportar-se el triomf.

Control del partit

Els barcelonistes obrien el marcador en el minut 7 de la primera part amb un gol de Daniel i posteriorment, en el minut 10 era el blaugrana Juan Fran qui posava el 0 a 2 en el marcador. Els de Closas dominaven el partit tot i que els locals també feien treballar a la defensa blaugrana. Amb aquest resultat s’arribava al descans.

A la segona part els locals volien posar en problemes a la porteria defensada per Feixas però els blaugranes no baixaven la guàrdia i de nou Daniel, en el minut 23, marcava i situava el 0 a 3 en el marcador. Però lluny de relaxar-se el Barça Lassa B continuava treballant i aconseguia la cinquena falta dels locals a 10 minuts del final.

Gols en el tram final

Amb el partit controlat els blaugranes cercaven el quart gol però l’ala local Nazareno l’evitava a manca de vuit minuts per a la fi del partit. Tot i posar pressió sobre la porteria blaugrana, el Prone Lugo no aconseguia batre a Miquel Feixas i posaven el porter-jugador en el minut 35 i en el següent minut va arribar la sisena falta local i el porter Iglesias va aturar el xut del blaugrana Daniel.

La situació del porter – jugador local va ser profitosa per a Closas i els seus. En el minut 37 Cardona marcava el 0 a 4 des de el seu camp i en el següent minut marcava el jove Roberto el 0 a 5 per deixar sentenciat el partit, deixant en anècdota el gol del local Nazareno a 18 segons del final.