La falta de punteria condemna al filial contra el Puertollano (4-5)

Els de Xavi Closas dominen i tenen ocasions per guanyar, però acaben derrotats per un rival directe i cedeixen el liderat de Segona Divisió

Derrota injusta del Barça B davant del Puertollano que li costa el liderat a l’equip dirigit per Xavi Closas. El Barça ha dominat el partit en tot moment i ha tingut més i millors ocasions, però ha acabat pagant cara la falta d’encert davant d’un rival especulatiu.

A la primera part, un doblet d’Albert Cardona en menys d’un minut posava el Barça B per davant en el marcador després de remuntar el gol inicial d’Orellana (2-1, minut 9). El Barça B mereixia més, però dos gols afortunats de Colorado deixaven el marcador en empat al descans (3-3).

A la segona part, Dani Fernández marcava el seu segon gol de la tarda i tornava a posar el Barça per davant en el marcador al minut 27 (4-3), però el Puertollano igualava de seguida amb un xut potent de Nano al minut 30 (4-4). En el tram final, dues pilotes al pal de Cardona i una rematada de prop de Luis García haurien pogut canviar el signe del partit, però el Puertollano s’ha acabat enduent la victòria amb un gol de Rangel al minut 38 (4-5).

“Només ha faltat la punteria, per la resta hem fet un bon partit i la derrota és massa càstig”, explicava Xavi Closas al final del partit. El tècnic també treia ferro al fet de perdre el liderat. “El nostre objectiu és formar jugadors i estem en el bon camí”, argumentava Closas.