El Barça Lassa B finalitza tercer a Polònia

El Barça Lassa B finalitza tercer a Polònia

El filial aconsegueix una meritòria classificació a la Beyer Futsal Master

El segon equip del futbol sala blaugrana ha aconseguit un gran resultat en el torneig internacional disputat a Polònia. Amb equips de nivell europeu, els joves entrenats per Xavi Closas han pujat al podi de la competició assolint la tercera plaça

Bones sensacions

Enmig del treball de pretemporada, el segon equip afrontava uns partits de nivell de cara a preparar-se per a la competició. En el primer partit van superar als locals de l’Orzel Futsal per 5 a 1.

Els altres polonesos del grup, el Kancellaria Slomniki van superar els blaugranes per 4 a 2 i en el darrer partit triomf blaugrana davant l’ILVES Tampere de Finlàndia per 2 a 0. Segons de grup van jugar el tercer i quart lloc davant el Napoli Calcio a 5, a qui van vèncer per 5 a 1.

Detall del Napoli

El Napoli Calcio a 5 va tenir un detall amb el FC Barcelona Lassa. Per donar suport a Barcelona, en motiu del tràgic atemptat del passat 17 d’Agost, l’equip italià va regalar al FC Barcelona una samarreta per cada jugador i membres del cos tècnic amb la inscripció “Forza Barcelona”

Els blaugranes la van lluir a la presentació del partit que els va enfrontar amb els italians.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut