El Barça Lassa B, de torneig al Japó

El Barça Lassa B, de torneig al Japó

Els blaugranes juguen un torneig de post temporada a la ciutat de Kobe

Un cop finalitzada la competició oficial, el segon equip del futbol sala blaugrana jugarà els darrers partits de la temporada a la ciutat japonesa de Kobe. Els blaugranes han viatjat el dimarts i durant la setmana tindran un extens pla d’activitats.

Clínic, entrenament i torneig

Els segon equip del futbol sala blaugrana arribarà dimecres a les 9 h (hora japonesa) a l’Aeroport de Kamsai i el mateix dimecres ja tindrà activitat. A la tarda tenen un clínic i a les 15 h del Japó tenen entrenament al Green Arena de Kobe, seu del torneig.

El debut serà el divendres a les 18.30 h, 11.30 h del matí de divendres a Barcelona davant el Nagoya U25. Dissabte a les 16.30 h del Japó (9.30 h de Barcelona) serà el torn de jugar contra la selecció de Kobe.

Les finals tindran lloc diumenge i el Barça Lassa B, segons classificació, podria jugarà davant el Nikaars Riga (Letònia), selecció de Roma (Itàlia) i selecció de Kansai (Japó), que són els equips de l’altre grup del torneig.

Xavi Closas ha desplaçat a 10 jugadors a Kobe: Sahuquillo i Ripoll com a porters i Caro, Santos, Khalid, Cols, Daniel, Luis García, Roberto i Closas com a jugadors de camp.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut