Barça Lassa B – Tenerife Iberia Toscal (8-1): Victòria en el darrer partit de la primera volta

Amb aquest triomf els blaugranes comparteixen liderat momentani amb ElPozo B

Els blaugranes tancaven la 1ª volta i un exitós any 2017, davant el darrer classificat de la segona divisió, el Tenerife Iberia Toscal, que compta amb dos exjugadors blaugranes com són Guille i Amores. Amb control sobre el ritme de partit i mantenint el cap fred tanquen la volta i l’any compartint liderat

Treball defensiu i gols

Els blaugranes, des de l’inici, mostraven la seva intenció de sumar els tres punts. Amb la possessió de la pilota dels locals i la mobilitat en atac, tenien les primeres ocasions del partit, tot i que Tenerife es mostrava perillós en les sortides a la contra. Fruit d’aquest domini ha arribat el primer gol, obra de Daniel en el minut 6.

La capacitat de treball dels blaugranes era molt gran, pressionant la sortida de la pilota rival i buscant la porteria de Tenerife. Però a mesura que avançava la primera part, els visitants s’acostaven més a la porteria defensada per Feixas i disposaven d’ocasions, resoltes per la defensa blaugrana.

A la part final de la primer part els blaugranes van tornar a tenir el ritme del partit i gràcies a aquest domini, a 2’20” pel descans Xavi Cols marcava el 2 a 0 i a poc més de 20” per a la fi del primer temps, una jugada des de darrera al primer toc la finalitzava Juan Fran per establir el 3 a 0 com a resultat de la primera part.

Cap fred i control

La segona part no començava gaire bé pels blaugranes. Tenerife Iberia marcava el seu primer gol, en el minut 23, obra d’Edu Castro i semblaven més assentats sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Però l’empenta dels blaugranes no s’acabava i en poc més de 7 minuts de joc aconseguien la cinquena falta visitant i l’empenta donava rendiment: Feixas sortia de la seva porteria amb la pilota controlada i assistia a Cardona per fer el 4 a 1 en el minut 30 i el Tenerife va apostar pel porter-jugador.

Però l’estratègia visitant no va trobar el seu objectiu. Nil Closas va marcar de camp a camp, en el minut 37 el 5 a 1 i poc després era Juan Fran que finalitzava una recuperació del mateix Closas per fer el 6 a 1. El Juvenil Bernat Povill, marcava el seu primer gol a la categoria, (7-1), en el seu segon partit amb el Barça B, a dos minuts i mig per a la fi del partit. Roberto feia el vuitè gol pels blaugranes i amb 8 a 1, finalitzava el partit amb el porter del juvenil del Barça Lassa, Àlex Lluch, defensant la porteria blaugrana.