Barça Lassa B – Pescados Rubén Burela (5-4): Gran triomf d’equip

Barça Lassa B – Pescados Rubén Burela (5-4): Gran triomf d’equip

Els joves blaugranes superen el segon classificat de la Lliga, en un partit on han hagut de treballar de valent

Els blaugranes rebien la visita del segon classificat en el pavelló de futbol sala de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els joves de Closas cercaven un triomf per treure el mal gust de boca dels resultats dels darrers partits i han assolit una victòria, on el treball del conjunt, ha estat clau.

Màxima intensitat

El partit començava amb una intensitat molt alta i amb els dos equips buscant el gol des de la sacada inicial. Aquesta força la va aprofitar el blaugrana Cardona, en el minut 2, per obrir el marcador amb un xut llunyà.

La intensitat era total a la primera meitat de la primer part. Els visitants no renunciaven a tenir la pilota però els blaugranes estaven molt ben posicionats a la pista, amb bona col·locació defensiva, control de la pilota i pressió alta a la sortida de pilota del rival.

En el minut 10 arribava el segon gol del Barça Lassa B, Hugo Alonso rematava una excel·lent combinació de l’equip. Però lluny de relaxar-se els blaugranes es mantenien en tensió i continuaven buscant la porteria del Pescados Rubén Burela. Però la qualitat del segon classificat de la Lliga era evident i Helder, en el minut 17, en una acció individual, retallava el marcador fent el 2 a 1. Però a 16 segons del descans Uri Santos marcava el 3 a 1, resultat amb que s’arribava a la fi de la primera part.

Lluita fins el darrer segon

Lluny de relaxar-se els de Xavi Closas tancaven a Pescados Rubén Burela en el seu camp i buscaven marcar el quart gol. Fruit d’aquets control, Cardona feia lluir-se al porter Edu, en el minut 25, i Luís García augmentava la diferència en el minut 28 (4-1).

Però davant un equip que aspira a ser a primera divisió la propera temporada mai es tanca un partit. Els gallecs van marcar el seu segon gol, en una juga assajada, en el minut 31, per part de Luisma i als pocs segons una acció individual de Chus situava el 4 a 3 en el marcador.

Pescados Rubén Burela arriscava i situava el porter jugador a menys de vuit minuts per a la fi del partit. La lluita seguia sobre el parquet de la Ciutat Esportiva Joan i a tres minuts per a la fi, el blaugrana Roberto marcava el 5 a 3. Però Burela és un equip experimentat i els pocs segons, Chus marcava el 5 a 4.

Els gallecs buscaven l’empat i gairebé ho assoleixen en el darrer segon del partit però entre el porter Lluch i Santos han tret la pilota i els tres punts resten a Barcelona.

Aquí podeu consultar la fitxa del Barça Lassa B – Pescados Rubén Burela

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut