Barça Lassa B – Noia Portus Apostoli (7-1): Bon joc i eficàcia

El segon equip del futsal blaugrana mostra la seva millor versió i torna al camí del triomf a casa

Els blaugranes volien tornar a reprendre el camí del triomf a la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on havien caigut en els dos darrers partits com a locals. Ara la tendència s’ha girat i els blaugranes sumen un altre triomf que els manté en la lluita pel títol.

Per la via ràpida

El joc clàssic de control de la pilota dels joves entrenats per Xavi Closas va sorgir efecte ben d’hora. En el minut 3 Cols obria el marcador i en el 5, fruit d’un llançament de penal, el blaugrana Daniel establia el 2 a 0, en mig d’un allau de joc ofensiu blaugrana, tot la bona feina de Zardoya a la porteria del Noia.

Els blaugranes tenien el control del partit i combinat amb l’avantatge en el marcador, feia que el domini del partit fos blaugrana. Fruit d’aquest control, Nil Closas donava una passada precisa a Juan Fran per fer el tercer gol blaugrana, en el minut 16 i al cap d’un minut Santos assitia a Cardona per fer el 4rt blaugrana. A partir d’aquest moment el Noia jugava amb porter-jugador però el marcador no es movia i al descans 4 a 0 favorable als blaugranes.

Tot sota control

En el segon període el Noia seguia arriscant amb el porter-jugador. El Barça estava ben assentat en defensa i una recuperació permetia a Cardona fer el 5 a 0, en el minut 4 de la segona part. Lluny de relaxar-se, els barcelonistes continuaven treballant en defensa i cercant les opcions ofensives. Closas augmentava el marcador amb un gol (6-0), en el minut 30, des de el seu propi camp, fruit d’una altra pilota robada.

Malgrat el domini blaugrana, el Noia mitjançant Álex, marcava el 6 a 1 però el blaugrana Daniel posava el 7 a 1 en el marcador un minut després. Els de Xavi Closas continuaven amb intensitat i amb pressió alta sobre el rival tot i el resultat, un resultat que ja no va variar.