Barça Lassa B – Itea Córdoba (9-4): Triomf de conjunt

Barça Lassa B – Itea Córdoba (9-4): Triomf de conjunt

El filial remunta un resultat advers i s’emporta tres punts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Els blaugranes entraven en la recta final de la temporada amb l’objectiu de seguir posant pressió a Valdepeñas, líder la segona divisió de la LNFS, sumant tres punts davant un Còrdova que lluitava per posicions de playoff. Els de Xavi Closas, amb un gran treball col.lectiu, sumen tres punts i es mantenen en segon lloc de la taula

20 minuts vibrants

Els visitants començaven el partit pressionant molt a dalt la sortida de pilota blaugrana però Cardona ha estat el primer, en el minut 3, de posar en perill la porteria dels andalusos. Cristobal creuava massa el seu llançament davant la sortida del porter blaugrana Feixas i en el minut 4 Luis García aconseguia obrir el marcador amb el primer gol blaugrana.

Però en un minut el Còrdova va girar el marcador. En el minut 6, Cordero aprofitava una pilota dividida dins l’àrea per marcar l’empat i a la següent acció, David Leal executava una falta que es colava per l’escaire de la porteria blaugrana.

I quant més ben posicionat estaven els visitants, Xavi Cols rematava sobre la línia el que seria l’empat blaugrana, prop de l’equador del primer temps. La pressió visitant continuava sobre la porteria del Barça Lassa B i Cristobal, al pal, i Isma, que feia lluir-se a Feixas, quasi marcaven el tercer gol de l’Itea Córdoba. El Barça es va treure la son de les orelles i va prendre el ritme del partit. Una falta executada per Santos, va acabar a peus del blaugrana Caro que va establir el 3 a 2 en el minut 16, resultat amb el que finalitzaven 20 minuts absolutament vibrants a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Treball d’equip

La segona part començava encara més intensa que com s’havia desenvolupat la primera. Uri Santos, en el primer minut de joc, eixamplava la distància blaugrana (4 a 2) però en segons, Pakito retallava diferències amb el 4 a 3.

Els blaugranes anaven enfocats a assolir els tres punts i en el minut 26, Cols feia el 5 a 3, segon gol del blaugrana en el partit. Amb aquesta empenta Santos i Luis García, en el minut 28 i 29, gairebé assolien el sisè blaugrana, un sisè que va arribar amb Santos, després d’una excel·lent passada de Khalid, en el minut 30.

A partir d’aquest moment, els andalusos apostaven pel porter jugador però el Barça Lassa B treia profit de la situació i Nil Closas marcava el 7 a 3, a poc més de vuit minuts per a la fi del partit. Els blaugranes ajustaven bé la defensa l’atac de cinc visitant, tot i que Koseki, en el minut 37 aconseguia el quart gol visitant.

A poc més de dos minuts i mig per a la fi del partit el Barça Lassa B arribava a la cinquena falta i els visitants seguien amb l’atac de cinc, però cap d’aquestes dues circumstàncies va modificar el triomf blaugrana i Daniel, des de la seva defensa va establir el 8 a 4  i Caro el 9 a 4, en una contra a segons del final del partit.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Itea Córdoba (9-4)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut