Barça Lassa B – Elche CF (4-0): Solvència ofensiva i disciplina defensiva

En un partit complert, el filial del futbol sala manté el liderat de la segona divisió

Els blaugranes afrontaven la visita dels il·licitans amb l’objectiu de mantenir el liderat de la segona divisió de la LNFS. Els joves de Xavi Closas han desenvolupat un partit molt seriós defensivament i en atac han sabut obrir la teranyina defensiva de l’Elx.

Control total

Els blaugranes sortien a la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la màxima concentració i fruit del control inicial de la pilota, Cardona establia el 1 a 0 en el minut 3 de joc. El temps del partit era blaugrana i els visitants només inquietaven la porteria defensada per Sahuquillo amb alguna contra sense perill.

Els blaugranes dominaven i en el minut 9 Hugo Alonso assistia Juan José per establir el 2 a 0. El Barça Lassa B es mantenia molt ben posicionat en defensa tot i que la cinquena falta dels homes de Closas arribava a dos minuts del descans. Aquest fet no va afectar el resultat i els locals marxaven al descans dominant el joc i el marcador.

Superioritat blaugrana

El Barça Lassa B no va sortir a especular amb el marcador. Els de Closas cercaven el tercer gol des de l’inici de la segona meitat i tancaven l’Elx en el seu camp. La pressió blaugrana es veia en les faltes visitants, 4 en 10 minuts, però el gol local no arribava en l’equador del segon període.

Una jugada col·lectiva, que materialitzava Hugo Alonso, feia pujar el 3 a 0 en el marcador a 8 minuts de la fi del partit. Dos minuts més tard Uri Santos marcava el quart blaugrana i deixava sentenciat el partit. L’Elx apostava pel porter-jugador en els darrers minuts del partit, s’acostava a la porteria blaugrana però sense incidència en el resultat final.