Barça Lassa B 3–4 Manzanares FS: Final cruel

Barça Lassa B 3–4 Manzanares FS: Final cruel

El segon equip cau a casa amb un gol a dos segons del final

Els blaugranes arribaven a la cinquena jornada de la competició com a líders de la competició, sumant els 12 punts jugats fins el moment, no comptaven amb el porter Feixas, que estava amb el primer equip. Per la seva banda, el Manzanares visitava la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb tres punts i amb la necessitat d’allunyar-se dels llocs de descens.

Control i empat

Els blaugranes eren fidels al seu estil. Joc de toc i de possessió de la pilota i els castellans no inquietaven gaire la porteria de Sahuquillo. Però en l’esport, moltes vegades, això no és prou i un xut de falta de Kiki II donava el 0 a 1 als castellans en el minut 8 de la primera part.

La primera part continuava sent un quasi monòleg blaugrana en la possessió de pilota. Només la consistència defensiva dels visitants i les aturades del seu porter Pepote, evitaven l’empat blaugrana. Però els blaugranes no defallien i en el minut 16, aconseguien empatar amb un gol en pròpia porta del porter visitant.

La sort no acompanya

El segon equip blaugrana sortia decidit a emportar-se el triomf. Pressionaven la porteria visitant i fruit d’això, Uri Santos aconseguia el 2 a1 en el minut 3 de la segona part. Kiki II obligava a Sahuquillo a lluir-se però res va poder fer el porter blaugrana en un xut posterior, on el jugador del Manzanares establia el 2 a 2 d’un xut llunyà.

El partit tornava a començar. El Barça Lassa B pressionava i el Manzanares s’assentava a la pista. Otero robava una pilota al mig camp i definia el 2 a 3 en el minut 31. El Barça anava pel part i Xavi Closas treia el porter-jugador a manca de 4 minuts per a la fi del partit i la 5a falta visitant arribava tot seguit.

El porter jugador donava el seu fruit i Daniel, en un xut llunyà aconseguia l’empat a manca de 24 segons, però el final més cruel esperava el FC Barcelona. Una pilota perduda que Kiki II encertava a situar entre els tres pals a dos segons del final, suposant la primera derrota de la temporada dels blaugranes.

Les estadístiques del FC Barcelona Lassa B – Manzanares FS

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut