Valuós empat del filial a Valdepeñas (3-3)

Partit vibrant entre dos equips que lluiten per les primeres posicions de la lliga de Segona

El Barça B, líder abans de començar la jornada, visitava una pista molt complicada. I el partit no podia començar millor per al filial blaugrana ja que, després d’alguna ocasió local, el Barça s’avançava al marcador. Sergio introduïa a plaer la pilota a la porteria de Gonzalo, després d'aprofitar un robatori de pilota (0-1). I no quedaria aquí la cosa. Cinc minuts més tard, el mateix Sergio establia el segon per al seu equip (0-2). Doble gerro d'aigua freda per a una afició que no deixava d'encoratjar als seus. Retallava diferències Dani Santos, en una acció de murri que posava l’1-2 al marcador. I després de diverses aproximacions amb perill de tots dos equips, i d'un festival de grogues, s’arribava al descans (1-2).

Ja a la segona part, el partit seguia molt igualat. Seria després de l'expulsió per doble amonestació de Cardona quan Zamo aconseguia l'empat amb un gran xut a l'escaire (2-2). El partit va entrar, a partir de llavors, en un intercanvi de cops. Khalid tornava a avançar al Barça i tot seguit, Luís, en pròpia porta, empatava una altra vegada. 3-3 i la tensió es mastegava a la pista. Al final els porters d'ambdós equips, Gonzalo i Feixas, es van erigir en protagonistes salvant diverses accions de gol i el partit va acabar en empat (3-3). Repartiment de punts per a dos equips que van anar a buscar la victòria fins al final, en una altra bonica tarda de futbol sala a la pista de Valdepeñas.

Gols: 0-1, Sergio G; 0-2, Sergio G; 1-2 Dani Santos; 2-2 Zamo; 2-3 Khalid; 3-3 Luis p.p