Sprint final pel títol de lliga del Barça B

Sprint final pel títol de lliga del Barça B

Els de Xavi Closas disputen aquest dissabte contra l’Antequera (12h, Ciutat Esportiva) la primera de les quatre finals que han d’afrontar d’aquí fins al final del campionat

Falten 4 jornades per acabar la lliga de Segona i 4 equips es disputen el títol. El Barça B parteix des de la pole position, líder amb 2 punts d’avantatge sobre ElPozo Ciudad de Múrcia, tres sobre Antequera i quatre sobre Naturpellet Segovia. I un únic enfrontament directe: el proper dissabte, a les 12h, a la Ciutat Esportiva contra Antequera. Un partit clau en la lluita pel títol. Després encara faltaran tres jornades. I el Barça B se la jugarà a la pista de Tenerife, a casa contra el Betis, i l’últim partit a Puertollano.

“Queden quatre partits i hem d’afrontar-los amb la mateixa dinàmica que hem fet durant tota la lliga: sortir cada partit, competir i intentar créixer com a equip”, ha dit el tècnic Xavi Closas. “És cert que ara s’afegeix un tema nou en l’aprenentatge dels jugadors, que és la gestió del factor ansietat i de la pressió tenint un objectiu tan bonic a l’abast, i per això hem d’intentar ser fidels a la nostra idea de joc i centrar-nos només en els objectius del partit sense pensar a més llarg termini”, ha explicat l’entrenador del filial. “Segur que es veurà un bon partit de futbol sala i animo a tothom que vingui a donar-nos suport a la Ciutat Esportiva”, ha demanat Xavi Closas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut