Punt d'or del filial a la pista de O'Parrulo (3-3)

L'equip es manté líder de Segona amb un punt d'avantatge sobre Naturpellet Segòvia i dos sobre ElPozo Ciudad de Múrcia

El Barça B allarga la ratxa de partits invicte i ja suma 11 partits sense conèixer la derrota després de l'empat a Galícia contra O'Parrulo. Els primers minuts del partit eren de respecte entre els dos equips, però amb el pas dels minuts eren els jugadors del filial blaugrana els que tenien la pilota als peus, pressionant en totes les línies del joc i obligant als gallecs a tancar-se a la seva pista, en un partit molt físic.

Després de rebre un gol al minut 8, el filial reaccionava i Sergio anotava gairebé a plaer dins l'àrea l’empat 1-1 després lliurar-se de la seva marca a la sortida d'un córner. El FC Barcelona Lassa "B" seguia portant la iniciativa en el partit i els blaugrana aconseguien posar-se per davant amb un xut des de la frontal de l'àrea d'Albert Cardona, que li donava la volta al partit amb l'1-2.

En el segon temps la història continuava sent la mateixa, amb un filial blaugrana dominant i tenint una clara oportunitat en els primers segons amb un tir de Bermusell des de la frontal que sortia fora per molt poc. Amb el pas dels minuts el partit s'anava igualant, amb molta intensitat sobre la pista. O'Parrulo va empatar en el minut 29. Rubi aconseguia aprofitar una recuperació de pilota a mitja pista per superar Feixas i anotar el 2-2, fent que el Pavelló de Malata fos una caldera en els minuts finals del partit. Els gallecs cometien la sisena falta del partit, però el llançament de 10 metres de Cardona marxava per sobre de la porteria, defensada en aquell moment per Chotto. El porter treia ràpid i O Parrulo Ferrol muntava una ràpida jugada d'equip que finalitzava amb un gol d'Isma, pujant el 3-2 al marcador. El temps s'acabava per al filial blaugrana i Oriol Miquel sortiria a la pista com a porter-jugador. El joc de cinc acabaria donant resultat, amb un gol de Sergio al segon pal aprofitant la superioritat numèrica en atac. Tot i el gol, el FC Barcelona Lassa "B" seguia jugant de cinc, buscant la victòria, però O’Parrulo va saber aguantar en defensa i el 3-3 va ser el resultat definitiu.

Amb aquest empat, el Barça B aconsegueix mantenir el liderat de la categoria amb un punt d'avantatge sobre el Naturpellet Segòvia i dos sobre ElPozo Ciudad de Múrcia. Precisament el proper compromís del filial serà contra ElPozo després de l'aturada nadalenca.