Primera derrota del filial a la lliga

El Barça B perd contra l’Elx per 0-3 i cedeix el liderat de la categoria

El Barça B de Xavi Closas ha perdut el primer partit de la temporada contra un Elx que ha demostrat perquè és un dels grans candidats a l’ascens i a recuperar la categoria.  Tot i la derrota, i un 0-2 advers a la mitja part, el filial ha demostrat tenir molt d’orgull i no ha tirat la tovallola en cap moment del partit.

Després d’uns primers minuts de tempteig i de dues bones ocasions de Sergio per inaugurar el marcador, l’Elx començava a treure fruit de la pressió i feia mal a la contra aprofitant l’excés de pilotes perdudes blaugrana.

Al minut 12, Juanito inaugurava el marcador amb un xut sec des de lluny, i al minut 15 Joan feia el 0-2 en una jugada de contraatac visitant.

A la segona part, el Barça ha reaccionat i ha generat moltes ocasions de gol, però el porter Rafa, ex de El Pozo, ha intervingut sempre amb èxit evitant que el filial es fiqués en el partit. A cinc per al final, Xavi Closas ha optat pel porter jugador, però ni així el Barça ha pogut trencat la teranyina defensiva visitant. I quan només faltaves 4 segons pel final, el mateix porter Rafa ha aprofitat una pilota perduda per marcar el tercer gol visitant en un xut de porteria a porteria.