El Tourmalet del Barça B

El Tourmalet del Barça B

El filial, líder de Segona, s’enfronta en els propers 15 dies als seus tres perseguidors principals: ElPozo Ciudad de Murcia, Elx i Naturpellet Segovia

Torna la competició per al Barça B després de l’aturada nadalenca. I la lliga de Segona torna amb tres plats forts per als blaugrana en les tres properes jornades. Aquest dissabte els de Xavi Closas s’enfronten al vigent campió de Segona i tercer classificat actual a dos punts del Barça: ElPozo Ciudad de Murcia (16h, Ciutat Esportiva, en directe per www.lnfsdirecto.es). Per a aquest partit el filial recupera al lesionat Oriol Santos i això vol dir que el cos tècnic tindrà a tots els jugadors a disposició per primera vegada en tota la temporada. A l’anada el Barça va superar al conjunt murcià per 3-4 en un dels grans partits de la primera volta.

Després de ElPozo, en les dues jornades següents el Barça Lassa B visitarà la pista de l’Elx, l’únic equip fins ara que ha superat els blaugrana, i després rebrà el Naturpellet Segovia, segon a la classificació a només un punt del filial. El Barça Lassa B acumula una ratxa d’onze partits consecutius invicte, amb 7 victòries i 4 empats. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut