El filial torna al camí de la victòria a Narón (2-7)

L'equip de Xavi Closas havia empatat els dos últims partits i amb la victòria d'aquesta jornada es manté tercer en la classificació per darrere d'Elx i Antequera

El Barça B va aconseguir una valuosa victòria a pista d’A Gándara davant del Cidade de Narón que consolida el filial a la part alta de la classificació.  El partit va estar obert fins al descans, ja que en el segon període el conjunt blaugrana va aprofitar bona part de les jugades d'atac que va crear.

Va començar marcant el Barça B mitjançant Sergio després d'un rebuig del porter Arrivi (0-1). Al minut 8, va empatar Víctor aprofitant una centrada des de la banda (1-1). Amb empat a un, el partit tornava a obrir-se després de la pressió inicial del filial. Però només un minut després de l'empat, Sergio trencava la defensa local per la banda i cedia el 1-2 en safata a Iván. I al minut 12, Cardona va fabricar un autèntic golàs des de la banda i per l'escaire (1-3). El conjunt naronés va retallar diferències abans del descans gràcies a Iván, que va aprofitar una pilota morta a l'àrea després d'un córner (2-3).

A la represa, el domini blaugrana es va accentuar. Khalid va signar el quart gol després d'una jugada combinada de tot l'equip (2-4). El Cidade ho va intentar a pilota parada, però la defensa blaugrana va estar molt atenta i va avortar totes les accions de perill. El Barça va sentenciar amb el cinquè gol producte d'un servei de córner de Bermusell que va aprofitar Sergio per marcar des de la frontal (2-5). Al minut 31, el Cidade va apostar pel porter jugador. El sisè gol blaugrana va arribar des dels 10 metres, obra de Cardona (2-6). I el setè va arribar en un robatori que va permetre a Bermusell marcar a porta buida. Encara el filial va tenir l'oportunitat de marcar un vuitè gol a falta de 19 segons per acabar el partit. Cardona va tornar als 10 metres, però el seu llançament es va anar al pal. Al final victòria blaugrana per 2-7. Després de 8 jornades, el Barça queda tercer a la clasificació després Elx i Antequera, i la setmana que rep al Rivas Futsal a la Ciutat Esportiva.