El filial supera un combatiu Tenerife i manté el liderat (8-4)

Victòria incontestable del Barça B davant del Tenerife Iberia Toscal en un partit espectacular, amb gols i bon joc ofensiu per part dels dos equips

El partit va començar de cara per al filial. Al minut 2, Xavi Cols ja havia inaugurat el marcador (1-0), però tot i aquest gol tan matiner el Tenerife va mantenir la compostura i la primera part va resultar molt disputada. Va ser un primer temps cap i cua, amb un gol només començar i un gol just al final, el de l’empat que va marcar Adrián Castro (1-1).

A la segona part, Luis García va trencar la igualtat marcant el 2-1 al minut 27. Va estar a punt de tornar a empatar el Tenerife, que va enviar una pilota al pal mitjançant Joseba Yenes. Però a partir del minut 30, el Barça va trencar el partit amb dos gols de Bermusell i Sergio (4-1). Quan tot semblava sentenciat, el conjunt visitant va arriscar jugant de 5 i va marcar dos gols seguits obra de Adrián Castro i Joseba Yenes que tornaven a deixar el partit obert (4-3). En aquest moment, el tècnic Xavi Closas va demanar un temps mort i quan es va reiniciar el joc el filial va sentenciar definitivament el partit marcant quatre gols en dos minuts aprofitant que el rival continuava jugant amb porter-jugador (8-3). Al final, un gol de Pablo González deixava el marcador final amb el definitiu 8-4.