El filial conquista el liderat a Antequera (1-3)

Els de Xavi Closas van trencar la imbatibilitat del conjunt local amb dos gols de Sergio González i un de Xavi Cols en un gran partit col·lectiu de tot l’equip

El Barça Lassa B agafa el liderat en solitari de la Segona Divisió després de derrotar l’Antequera a domicili per 1 a 3. Els blaugrana van fer valer la dinàmica positiva dels últims partits per acabar amb la imbatibilitat de l’equip malagueny i situar-se primers a la classificació.

El filial va sortir molt intens a la pista i va inaugurar el marcador en una de les primeres accions del partit. Sergio González, al minut 1, avançava els blaugrana gràcies a una acció d’estratègia. El gol va donar confiança a l’equip de Closas, que va dominar a plaer la primera part i va gaudir de la possessió i de bones ocasions per augmentar la renda. Els locals, per la seva banda, es van carregar ben aviat amb 5 faltes i van jugar condicionats per aquest fet.

A la segona part, però, la dinàmica del partit va canviar i l’Antequera va gaudir de bones ocasions per empatar el partit. L’encert de Feixas a la porteria va resultar clau per mantenir l’avantatge blaugrana. I en el minut 27, quan més atacava l’equip local, Xavi Cols marcava el 0-2 a la sortida d’un córner. Dos minuts després, però, el pivot local Miguel feia l’1-2 també aprofitant un córner i tornava a deixar el partit obert. Al tram final, els locals es van llançar a l’atac buscant l’empat, però una altra vegada Sergio González sentenciava el partit en una jugada de contraatac al minut 36 (1-3).  Amb aquesta victòria, el Barça Lassa B és líder en solitari després de 10 jornades amb 23 punts, dos més que l’Antequera i pendents de l’Elx, que té 20 punts i un partit menys.