El filial acaricia la lliga de Segona Divisió

El filial acaricia la lliga de Segona Divisió

La victòria del Barça B a Tenerife (2-5) combinada amb la derrota de ElPozo contra Rivas (3-2) deixa els de Xavi Closas a només 2 punts del títol de lliga a falta de 2 partits

Si el Barça B guanya el proper dissabte al Betis serà campió de lliga. El partit es disputarà a les 16,15h a la Ciutat Esportiva (entrades exhaurides) i s’emetrà en directe per BarçaTV. És una oportunitat històrica per al filial blaugrana, que conquistaria el títol de lliga de Segona Divisió per primera vegada.

Els de Xavi Closas van fer bons els pronòstics i van superar a domicili al Tenerife Iberia Toscal per 2-5 en un partit molt competit. Els autors dels gols van ser Albert Cardona, Oriol Miquel, Amores i Sergio González, que va fer un doblet. Amb els dos gols, a més, Sergio González es manté com a màxim golejador de Segona amb 22 gols, un més que el jugador del Tenerife Joseba.

Amb la victòria i l’ensopegada de ElPozo a la pista de Rivas Futsal (3-2), el filial blaugrana queda líder amb 4 punts d’avantatge i l’average guanyat sobre Naturpellet Segovia a falta de només dues jornades pel final de la lliga. Els de Closas tindran dues oportunitats per sentenciar el títol. La primera, el proper dissabte contra el Betis. I la segona, la setmana següent a la pista del Puertollano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut