El Barça B, nou líder de Segona

L’equip que entrena Xavi Closas suma quatre victòries en cinc jornades de lliga després de desfer-se en l’última jornada del Prone Lugo (7-5)

La victòria contra el Prone Lugo de dissabte passat li ha servit al Barça B per agafar el liderat de la Segona Divisió en solitari. El Barça B suma 12 punts, un més que Antequera i Valdepeñas, i dos més que l’Elx. L’equip de Xavi Closas suma quatre victòries en cinc partits. Només ha perdut a casa precisament contra l’Elx, i ha aconseguit derrotar a O’Parrulo, a El Pozo ‘B’, al Naturpellet Segovia i al Prone Lugo.

El partit contra el Prone Lugo va resultar espectacular. El Barça va aconseguir remuntar un resultat advers de 2-4 (min. 22) i va acabar guanyant per 7-5 en un final de partit boig. A l’inici, el Barça B es va avançar de seguida al marcador amb un gol d’Amores (1-0, min.5), però el Lugo va equilibrar ràpidament el marcador gràcies a Gilbert (1-1, min.7). Després d’uns minuts de màxim equilibri, el visitant Kevin Rengifo marcava el segon gol del Lugo (1-2, min.16) i donava avantatge als visitants al marcador abans del descans.

A la segona part, Khalid equilibrava de seguida el partit (2-2, min.21), però dos gols seguits de Rengifo i Pedraza deixaven el partit molt de cara per als gallecs (2-4, min.22). En només 4 minuts, però, el Barça B va capgirar el marcador. Al minut 26, Albert Cardona escurçava diferències (3-4), i dos gols seguits de Sergio G. al minut 29 aconseguien culminar la remuntada i donaven el primer avanatatge blaugrana (5-4).  Però l’equip de Xavi Closas no es va conformar aquí, i aprofitant dues expulsions del rival van marcar dos gols més en cinc minuts mitjançant Albert Cardona i Roger Bermusell (7-4, min.35). Una diferència ja insalvable per al Lugo, que, això sí, aconseguia un cinquè gol estéril per als seus interessos obra de Kevin Rengifo, autor d’un hattrick (7-5, min.37). Al final, tres punts i liderat per a un Barça B imparable que la propera jornada visita la pista del segon classificat, el Valdepeñas.

FC Barcelona Lassa: Feixas, Uri Santos, Xavi Cols, R.Bermusell, Sergio G. –cinc inicial- Valiente, Amores, O.Miquel, Khalid, Albert Cardona, Iván.

Prone Lugo: O. Iglesias, D.Nuñez, Caique, N.Pedraza, Rengifo- cinc inicial- Kelvin, Luis Longo, Gilbert.

Gols: 1-0 Amores (5’), 1-1 Gilbert (7’), 1-2 Rengifo (16’), 2-2 Khalid (21’), 2-3 Rengifo (21’), 2-4  N.Pedraza (22’), 3-4 A. Cardona (26’), 4-4 Sergio G. (29’), 5-4 Sergio G. (30’), 6-4 A. Cardona (33’), 7-4 R.Bermusell (34’), 7-5 Rengifo (37’)