El Barça B és més líder després de la victòria a Lugo (2-7)

Els blaugrana ja sumen 15 jornades invictes i amplíen a 3 punts la diferència al capdavant de la classificació per l’empat entre Naturpellet Segovia i O’Parrulo

Nova golejada del Barça B, aquesta vegada a la pista del Prone Lugo amb un resultat contundent de 2-7. Un triomf que permet als blaugrana destacar-se amb tres punts d’avantatge al capdavant de la classificació de Segona per l’ensopegada del Naturpellet Segovia a casa contra O’Parrulo (3-3).

Tot i el 2-7 final, els blaugrana van haver de treballar de valent per sumar els tres punts a Lugo. El filial va assumir el control del partit des d’un bon inici davant d’un conjunt local que va plantar cara durant tota la primera part i va tenir bones ocasions per marcar en jugades de contraatac. De fet, el marcador al descans era de només 0-1 gràcies a un gol obra de Luis García al minut 13 en una incursió per la banda dreta.

A la segona part el partit va canviar. El Prone Lugo es va desplomar a partir del segon gol blaugrana d’Oriol Santos i l’equip de Xavi Closas no va desaprofitar l’oportunitat per acabar golejant.

Ja són 15 jornades invicte d’un filial que cada vegada és més líder i que la setmana que ve rebrà el potent Valdepeñas (dissabte dia 11, 16h, Ciutat Esportiva).

Gols: 0-1, min 13: Luis García 0-2, min 25: Oriol Santos 0-3, min 28: Iván 0-4, min 29: Oriol Miquel 0-5, min 30: Oriol Santos 0-6, min 35: Iván 1-6, min 36: Kevin Rengifo 2-6, min 38: Samuel 2-7, min 38: Bermusell.