El Barça B atropella l'Antequera i s'apropa al títol de Lliga (9-1)

Els blaugranes no tenen pietat del tercer classificat i continuen depenent d'ells mateixos per proclamar-se campions

El Barça va sortir intens i endollat a la pista buscant tres punts clau en la lluita pel títol de Lliga. I els de Xavi Closas van deixar el partit encarrilat en tan sols cinc minuts, amb un 3-0 desmoralitzador per al conjunt visitant.

Sergio va marcar el primer gol als tres minuts de l'arrencada. Al minut següent Cardona va fer el segon gol del conjunt blaugrana, amb un bon xut amb l'esquerra. La tercera diana local va arribar en aquest mateix minut, com a conseqüència d'un gol en pròpia porta del visitant Juanra. Després del tercer gol local, el conjunt d’Antequera va intentar retallar distàncies i Óscar va tenir l'oportunitat de fer el 3-1, però el seu llançament va anar alt.

Però va ser Amores qui posaria més terra de per mig, anotant el quart gol blaugrana al minut 11, rematant després d'un servei de banda d'Oriol Santos. La quarta diana no va satisfer els culers, i al cap d'un minut Juanjo va estar a punt de fer el cinquè, però Cone va realitzar una gran intervenció. Feixas va esdevenir el protagonista de l'últim tram de la primera part, ja que va desviar diverses ocasions del conjunt andalús.

A falta de dos minuts per al final de la primera part, Cardona va fer el segon del seu compte particular i el cinquè per al conjunt barcelonista. En l'últim sospir de la primera part, Luis García va fer el sisè per al Barça, després d'una bona passada al segon pal de Sergio González.

L'UMA Antequera va tornar del vestidor amb la intenció de retallar distàncies com més aviat millor. Miguel Fernández va estar a punt d'anotar, però el seu xut va anar a córner. Juanillo també ho va intentar, però Feixas va tornar a aparèixer per mantenir la porteria dels seus a zero. Més tard van ser Juanra i Da Silva els que es van topar amb el porter del conjunt català, que es va erigir en un dels homes del partit.

Quan més s'apropava UMA Antequera a la porteria local, Sergio González va fer el setè per al Barça després d'un rebuig de Cardona al pal. En tot just un minut Cardona i Bermusell van fer dos gols, que van posar el 9-0 al marcador.

El primer i únic gol del conjunt visitant va arribar al minut 37 en una desafortunada acció d'Iván, que va introduir la pilota a la seva pròpia porta. Amb el resultat de 9-1 es va arribar al final d'un matx dominat en la seva totalitat pel Barça, que amb prou feines va donar opcions al seu rival. Els blaugranes s'acosten al títol de Lliga, i mantenen el liderat a tan sols tres jornades per al final del campionat.