Barça B i Naturpellet Segovia es disputen el liderat de Segona

Barça B i Naturpellet Segovia es disputen el liderat de Segona

Els dos equips arriben al partit d’aquest dissabte (16h, Ciutat Esportiva) en el millor moment de forma de la temporada i separats per només un punt de diferència a la classificació

El Barça B és líder de Segona i fa tretze partits que no coneix la derrota, amb una sèrie de 9 victòries i 4 empats. El Naturpellet Segovia és segon a la classificació a només un punt i ha encadenat 9 victòries consecutives. No es pot demanar més. Els dos equips s’enfrontaran aquest dissabte a la Ciutat Esportiva amb mitja lliga en joc (16h).

Després de les dues últimes victòries contra ElPozo (7-1) i a la pista de l’Elx (1-6) el Barça B ha presentat definitivament la seva candidatura al títol de lliga. Els blaugrana han obert forat a la classificació i només el Naturpellet Segovia els ha seguit el ritme. Per darrera queden ElPozo, ja a 5 punts, i l’Antequera, a sis.

El Barça B ja va guanyar a Segovia per 4-6 a la primera volta i els de Xavi Closas aspiren a repetir la gesta per distanciar-se al capdavant de la classificació. Falten encara deu jornades per acabar la lliga però els últims resultats avalen la candidatura blaugrana al títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut