Primer partit del 2016 i primera derrota

Els blaugranes cauen a la pista de l’O Parrulo en la seva estrena el 2016

Els nois d’Andreu Plaza no van poder començar l’any 2016 amb bon peu en caure derrotats per 5-3 pels gallecs de l’O Parrulo tot i que mantenen la segona posició a la classificació.

Els blaugranes van veure com els locals es van avançar al marcador només començar el partit amb un gol de Jacobo que va trastocar els plans inicials del FC Barcelona. A poc a poc, els culers van anar fent el seu joc i Raúl Gómez va empatar al minut 16 en aprofitar una pilota perduda dins de l’àrea gallega. I quan tothom pensava que amb aquest resultat marxarien als vestidors, Íñigo va marcar per part de l’O Parrulo.

Esforç sense premi

A la tornada del descans, els locals van intensificar els seus atacs però el jove porter Feixas va treure algun gol cantat fins que Jacobo, de falta directa, va tornar a marcar. Oussama va tornar a retallar les diferències superat l’equador de la segona part, però una altra vegada Jacobo, que va aconseguir un hat-trick, va tornar a veure porteria. Esteban, que havia estat convocat amb el primer equip tot i que no va jugar davant del Catgas Santa Coloma, va donar esperança als de Plaza en marcar el tercer, però quan faltaven només dos minuts per acabar el matx, Rubén Mouriz va fer el 5-3 definitiu aprofitant el porter-jugador del Barça Lassa.