Melilla 3 – FC Barcelona Lassa B 4: Acaben l'any amb victòria

Melilla 3 – FC Barcelona Lassa B 4: Acaben l'any amb victòria

Gran remuntada dels nois d’Andreu Plaza, que acaben quarts a la Lliga

El Barça B va jugar a Melilla l’últim partit de la temporada i va acabar l’any amb un bon sabor de boca després de vèncer per 3-4. Els locals es van avançar al marcador amb dos gols de Javilillo i de Kiko, però els blaugranes no es van posar nerviosos i van mantenir la calma. Els de Plaza es van refer i gràcies als dos gols d’Esteban van empatar un partit que s’havia posat costa amunt.

Hat-trick d’Esteban

A la represa, Oussama va desfer la igualada i va avançar els culers. El bon joc dels barcelonistes va quedar palès quan Esteban va tornar a marcar per completar un hat-trick aprofitant que els locals estaven jugant amb el porter-jugador. A les acaballes del partit, Mendiola, que la temporada passada va jugar al primer equip del FC Barcelona, va retallar les diferències però després d’aquest gol el marcador no va tornar a moure’s.

Entre els millors

El FC Barcelona acaba l’any una altra temporada entre els millors de la Segona Divisió de la LNFS i demostra que pot lluitar contra equips dissenyats per pujar a Primera. A més, els blaugranes han estat la millor defensa de la competició amb 69 encaixats, amb una mitjana de 2,65 gols per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut