Inici de temporada per al B i el Juvenil

Inici de temporada per al B i el Juvenil

Aquest cap de setmana comencen els campionat de Lliga per al Barça Lassa B i el Juvenil

Si ara fa una setmana el primer equip del FC Barcelona Lassa va debutar a la LNFS a la pista del DLink Saragossa, aquesta setmana és el torn per al Barça Lassa B. Els homes d’Andreu Plaza començaran el curs a la Ciutat Esportiva davant del Cofersa O Parrulo dissabte 19 de setembre a partir de les 16 h.

Els joves valors del Barça B tenen la intenció de poder repetir la magnífica temporada de l’any passat, en què van acabar tercers a la classificació final i van lluitar fins al final per tal de guanyar la categoria. Aquest any, la feina de Plaza tornarà a ser complicada, ja que molts jugadors amb experiència a la categoria han marxat i només s’ha reforçat amb un jugador del Caja Segòvia, Álvaro López i joves provinents de l’equip Juvenil.

El Juvenil també s’estrena

Qui també començarà la temporada serà el Juvenil. Els jugadors de Martí Graells -que la temporada passada dirigia el Cadet-, començaran la Lliga amb un objectiu clar: continuar sent l’equip imbatible que ha estat els darrers tres anys, en què ha aconseguit vèncer a la Lliga, la Copa Catalunya i el Campionat d’Espanya.

La resta, encara en preparació

Els altres tres equips de formació de futbol sala culer, el Cadet, l’Infantil i l’Aleví, continuen preparant-se amb partits amistosos per tal d’afrontar la temporada amb les màximes garanties possibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut