FC Barcelona Lassa B – Melilla FS (2-1): Segueixen segons

Els blaugranes no tornaran a jugar fins el 9 de gener, a domicili, contra el Cofersa O Parrulo

El FC Barcelona Lassa B de futbol sala, dirigit per Andreu Plaza, ha tancat la primer volta de la Lliga en segona posició a només dos punts del líder, ElPozo Ciudad de Múrcia, que en suma 34. El filial culer va tornar a vèncer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant d’un rival que, tot i les baixes, va complicar molt les coses. Joan Miñano, porter del Barça Lassa B, va ser l’encarregat d’obrir el marcador abans d’arribar a l’equador de la primera meitat, i abans d’anar als vestidors Oriol Miquel va tornar a marcar en una bona jugada col·lectiva que el jove jugador va aprofitar per eixamplar la diferència.

A la represa, tot i disposar de moltes oportunitats, els blaugranes no van aconseguir marcar el tercer gol en cap de les ocasions en les que es van acostar a la porteria defensada per Mendiola -exporter blaugrana durant la segona part de la temporada passada-, unes vegades per manca d’encert i en d’altres per les bones intervencions del porter visitant. A la part final del partit, el Melilla va sortir amb porter-jugador i al minut 36 Mohtar va retallar les diferències al marcador amb el 2-1. Malgrat que ho van intentar fins al final, el marcador ja no es va tornar a moure i la victòria culer va ser definitiva.