FC Barcelona B 7 – Real Betis FSN 1. Victòria contundent

Els blaugranes vencen de manera clara el Betis en un partit disputat al Palau Blaugrana

Gran partit de futbol sala el disputat dissabte al Palau Blaugrana entre els homes d’Andreu Plaza i el Real Betis on els blaugranes van vèncer de manera clara un equip tot just ascendit aquesta temporada passada.

Juan Emilio va obrir ben aviat el marcador quan al primer minut de joc va marcar un gol després d’una recuperació d’Esteban que va donar tranquil·litat al filial culer. Tres minuts més tard, els visitants van empatar però només va ser un miratge momentani perquè Esteban i Álvaro van tornar a marcar per marxar als vestidors amb una diferència de 3-1.

Segona part, clau

A la represa, els blaugranes van seguir controlant el partit tot i que les ocasiones que es generaven no acabaven de quallar. Passat l’equador de la segona meitat, els catalans van decidir el matx en dos minuts en trobar porteria Amores i Oriol Miquel. Una mica més tard, Juan Emilio i Loinaz, en poc més d’un minut, van fer el 7-1 definitiu aprofitant el porter-jugador del Betis que col·loca el Barça B amb sis punts després de dues jornades disputades i situat a la tercera posició de la Segona Divisió.