El Barça Lassa B empata a Segòvia

Els d’Andreu Plaza sumen un punt molt important a la difícil pista del Naturpellet Segòvia

El Barça Lassa B va empatar a cinc en el desplaçament que els barcelonistes van fer a la pista del Naturpellet Segòvia en un matx amb molta intensitat i que no es va decidir fins al final dels 40 minuts.

Els locals van inaugurar el marcador molt aviat quan Chus va marcar al minut cinc. En lloc de defallir, els blaugranes van seguir lluitant i Juan Emilio va empatar amb una bona jugada en atac. L’alegria va durar poc a la banqueta blaugrana quan un minut més tard els segovians van tornar a avançar-se al marcador per mediació de Buitre. Amb aquest resultat van marxar al vestidor.

Gran reacció culer

A la represa Juanfran va ampliar la diferència només començar la segona part, però en dos minuts, i gràcies a l’encert de Juan Emilio i Khalid, els barcelonistes van tornar a empatar el matx. A cada gol local els culers tornaven a empatar de seguida, i quan els segovians van avançar-se 5-4 a falta de quatre minuts Andreu Plaza va decidir jugar amb el porter jugador. Va ser Esteban qui va fer el definitiu empat a cinc a falta de tres minuts. Malgrat que els locals també van provar de desfer l’empat amb el porter jugador, el marcador ja no es va moure més al Pavelló Pedro Delgado.