fcb.portal.reset.password
El B es va entrenar a portes obertes

El B es va entrenar a portes obertes / Foto: MIGUEL TABLADO

Segona jornada del FC Barcelona B als Estats Units, on els d’Andreu Plaza van poder fer un entrenament de portes obertes davant d’un públic nombrós molt atent a les evolucions dels joves valors blaugrana. Els jugadors i les jugadores de futbol sala de Dallas van prendre nota de tots els exercicis que els barcelonistes van fer durant les gairebé dues hores d’entrenament. El dia anterior els havien pogut conèixer en una sessió d’autògrafs, i ara els coneixien a la pista.

Tarda de compres

L’expedició culer va tenir la tarda lliure i la va aprofitar per anar a un centre comercial i fer compres que serviran de record d’aquesta magnífica estada als Estats Units. Els jugadors van disposar d’aquesta estona per a ells, perquè finalment la visita programada al 'rodeo' no va poder fer-se.

Visita sorpresa

A l’hora de sopar una altra vegada Donnie Nelson va fer d’amfitrió de l’expedició blaugrana, però en aquesta ocasió va portar un convidat de luxe. El mític entrenador Del Harris va acompanyar els blaugranes en el seu àpat. Harris va ser l’entrenador en cap dels Milwaukee Bucks, els Houston Rockets i Los Angeles Lakers, a banda de ser entrenador ajudant d’altres equips.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();