fcb.portal.reset.password
El B va gaudir del llunyà oest

El B va gaudir del llunyà oest / Foto: MIGUEL TABLADO

L’expedició blaugrana a Dallas va tenir un dia molt complet. Al matí l’equip va visitar un poble típic del llunyà oest, on va poder experimentar com es vivia a l’oest dels Estats Units a finals del segle XIX. Els barcelonistes van assistir a una desfilada dels ‘cowboys’ amb el ramat i inclús van poder fer-se fotos amb els famosos bous americans de grans banyes, els ‘longhorns’.

Després de la visita turística, l’equip va visitar la City Futsal, on s’estaven celebrant sis partits de manera simultània i on els aficionats blaugrana van poder conèixer de prop els homes d’Andreu Plaza.

Victòria davant dels Estats Units

A la tarda l’equip havia de jugar davant dels Estats Units i els aficionats americans es van bolcar amb el seu equip. 4.600 espectadors van assistir a la victòria del FC Barcelona per 4-3 amb un hat-trick de Constantino i un altre gol de Raúl. Els americans es van mostrar com un equip molt intens durant tot el partit. Tot i que el matx va començar favorablement per als blaugranes per 3-0 i podia esperar-se que abaixessin els braços, no van fer-ho en cap moment. Van continuar jugant fins a acabar el partit amb 4-3 favorable als interessos culers.

Dissabte jugaran el segon partit de la gira davant de Mèxic.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();