fcb.portal.reset.password

Un instant del partit. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El segon equip del Barça Alusport va disputar aquest dilluns un partit amistós contra els interns del Centre Penitenciari de Joves de la Roca del Vallès. Va ser una visita que ja s’ha convertit en tradicional. Aquesta va ser la tercera vegada que el Barça Alusport va visitar el centre per jugar-hi un partit amistós. “Crec que el Barça ha d’estar a l’alçada i si podem col·laborar amb ells, millor”, comenta Andreu Plaza, el tècnic del filial blaugrana. Plaza, a més, creu que és un procés que serveix per millorar. “Al principi tots pregunten, però després tots diuen que ha estat una bona experiència. Així saben, si les coses no es fan bé, què pot passar”, ha explicat.

Els jugadors blaugrana van viure en primera persona una realitat desconeguda per a ells i van sortir-ne molt satisfets. El fet de conèixer la vida de joves d’una edat semblant i condicions molts diferents de les que viuen habitualment va resultar molt satisfactòria. “És una manera de normalitzar la situació i trencar estigmes. Són noies que volen jugar a futbol i passar-s’ho bé”, comenta Ricard Hernáez.

El partit es va desenvolupar en un bon ambient i amb molta competitivitat per les dues bandes. El resultat final és el de menys, ja que l’experiència vital que van viure tots plegats és el millor gol d’una tarda molt especial.

Tornar a dalt