El Barça de Voleibol suma la primera victòria de la temporada

Els blaugranes han superat el CV Manacor i deixen a 4 punts el descens directe. El CVB Barça no ha pogut amb l’Alcobendas i encadena la segona derrota consecutiva

Primera victòria del Barça de Voleibol que agafa aire després de superar per tres sets a un al CV Manacor. Els blaugranes han començat molt bé el partit després de tancar el primer set per 21-25. Els de David Lorente han hagut de lluitar de valent per tancar el primer parcial ja que la igualtat ha estat la tònica del partit.

En el segon set, la balança s’ha decantat per als locals que han igualat el matx després guanyar el parcial per 25-12. Amb l’empat en el marcador el conjunt per David Lorente ha tornat a reaccionar i ha posat la directa per sumar la primera victòria de la temporada. Primer els blaugranes han treballat un tercer set que s’ha acabat tancant per 20-25, i posteriorment, en el quart set, el Barça no ha donat opció a un Manacor que, tot i reaccionar en el tram final del parcial, ha acabat caient per 20-25 (1-3).

Tres punts per agafar aire

Amb aquesta victòria el Barça fa un respir i suma la primera victòria de la temporada. Amb el punt que els blaugranes van aconseguir en la segona jornada de lliga, el Barça deixa a 4 punts al CV Manacor, equip que encara no ha puntuat i que és cuer de la lliga.