La Superlliga comença amb un derbi i amb la visita a Palma

La Superlliga comença amb un derbi i amb la visita a Palma

El CVB Barça visita aquesta tarda la pista del Sant Cugat, mentre que els de David Lorente s’enfronten a l’Urbia Voley Palma

La Superlliga, tant masculina com femenina, dona aquest dissabte el seu tret de sortida. L’equip masculí i el femení del Barça de voleibol afronten el primer compromís fora de casa en una temporada en la qual els dos conjunts es marquen un objectiu clar: consolidar-se a la màxima divisió estatal.

Un derbi per començar

El primer partit del CV Barça serà a la complicada pista del DSV CV Sant Cugat, l’altre equip català de la categoria. El curs passat les blaugranes es van imposar en els dos derbis. El primer, també disputat a la pista de les santcugatenques i en la primera jornada, el CVB Barça va guanyar per un ajustat 2-3, mentre que en el derbi de la segona volta les barcelonistes van vèncer amb més comoditat, per 3 sets a 1.

Consolidar-se a la Superlliga

Pel que fa a l’equip masculí, dirigit per David Lorente, visita avui la pista de l’Urbia Voley Palma en el primer partit de Lliga. Els blaugranes, que encaren la temporada amb un equip molt renovat, tenen clar que serà complicat repetir els resultats de la campanya passada, tot i que no hi renuncien. El duel entre els de Palma i el Barça es jugarà a partir de les 18.00 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut