El Barça no pot revalidar el títol de la Lliga Catalana (1-3)

El Barça no pot revalidar el títol de la Lliga Catalana (1-3)

Tot i que els blaugranes van començar bé guanyant el primer set, el Sant Pere Sant Pau va reacciona i va acabar emportant-se la final

El Barça de voleibol masculí no va poder revalidar, ahir al vespre, el títol de campió de la Lliga Catalana de Voleibol. El Sant Pere Sant Pau, rival dels blaugranes, va acabar emportant-se la final per tres sets a un.

De més a menys

El Barça va començar de la millor manera el partit. Davant un rival que els blaugranes van superar sense problemes la temporada passada, el Barça de David Lorente va dominar els primers compassos del primer set, arribant a guanyar per 13 a 5. Tot i que els tarragonins van intentar reaccionar i van arribar a posar l’empat a 21, el Barça va acabar tancant el set per 25 a 23.

A partir d’aquí els visitants van fer un pas endavant i, tot i que el Barça va estar lluitant fins al final, el Sant Pere Sant Pau de Tarragona va passar a tenir el control del partit. Els visitants van guanyar tres sets de manera consecutiva (22-25, 16-25 i 20-25) per emportar-se el títol.

Hi ha marge de millora

Després del partit el tècnic del Barça, David Lorente, va voler enviar un missatge de tranquil·litat i va recordar que l’equip només portava 6 entrenaments abans de la final. “Estic convençut que el nostre joc evolucionarà en les tres setmanes que resten fins a l’inici de la lliga”. A més, Lorente va recordar que per al partit d’ahir hi va haver diverses baixes importants que van marcar l’evolució de l’enfrontament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut